Categories
Uncategorised

Find en ny billig håndstøvsuger her 

Hvis du er træt af at støvsuge i dit hjem, så kan det skyldes flere ting. Måske er din støvsuger simpelthen bare for tung at danse med, eller også er ledningen altid i vejen. Uanset hvad kunne det være, du skulle anskaffe dig en billig håndstøvsuger. Den er nemlig designet til at gøre rengøringen meget lettere, og du kan komme rundt i på møbler som senge og sofaer meget lettereLæs videre og lær meget mere om, hvad en billig håndstøvsuger kan gøre for dit hjem.  

I mange år har du sikkert taget den samme rute rundt fra stikkontakt til stikkontakt med din gamle støvsuger. Ikke nok med det er kedeligt, det er også irriterende og hårdt for både skulder og ryg. Hvis du gerne vil nå rundt i alle hjørner og kroge, så kan en billig håndstøvsuger være løsningen for dig. Så kan du nemlig nå krummerne og nullermændene i sofaen eller sengen uden problemer.   

Masser af mærker på markedet 

Alle de store støvsugerbrands er begyndt at lave alle typer af ledningsfri støvsugere. Det gælder blandt andet Bosch og Miele, Electrolux og Dyson. Grunden er simpel: Alle støvsugere uden ledning er bare nemmere at støvsuge med, og den kommer let rundt i hele huset uden problemer. En billig håndstøvsuger er selvfølgelig en del af denne trend.  

Derfor er modellerne også vokset i popularitet de senere år, og de store mærker skal selvfølgelig være med. I ovenstående støvsuger test kan du finde din næste ledningsfri støvsuger. Men du har også mulighed for at gå på opdagelse i spændende ledningsfri alternativer som en robotstøvsuger, der er perfekt til, når man er ude af hjemmet 

Gør livet lettere med en billig håndstøvsuger 

En ledningsfri støvsuger er bogstaveligt talt lettere at slæbe rundt på en almindelig støvsuger. Det betyder, at du får nemmere ved at komme rundt omkring i dit hus eller din lejlighed. Har du trapper, vil du lettere bevæge dig op og ned uden at skade hverken ryg eller skulder. 

Vær alligevel opmærksom på, hvor længe en billig håndstøvsuger kan holde batteri. De fleste kan holde i op til 20 minutter, men løber du tør for strøm, kan det tage op til 10-12 timer at lade den fuldt op igen.  

 

Categories
Annonce

Er vi blevet afhængige af online underholdning?

Der er underholdning over det hele, og der kan være meget, der tyder på, at vi er i færd med at blive afhængige af online underholdning. Hvad er det som gør online underholdning så attraktivt? Det skal vi kigge nærmere på her.

Underholdning on demand

Noget af det, der bidrager til at gøre online underholdning så attraktivt og afhængighedsskabende, er at det er on demand. Måske er du af en alder, hvor du kan huske hvordan det var at gå med sin discman i tasken, og kun have den musik til rådighed, i form af de cd’er du havde pakket med i din cd-mappe.

Da Apples iPod for alvor tog markedet med storm omkring 2004, så var det slut med denne form for begrænsede underholdning. Det blev starten på en underholdningsrevolution, og selv om den ikke var koblet op mod online streamingtjenester for musik endnu, så var det det første skridt. Derefter fulgte den ene milepæl efter den anden, og i dag har du tilgang til al den underholdning du nogensinde kunne drømme om, med bare få tastetryk på din telefon, tablet eller computer.

Vi er online i et helt andet kaliber end før, og der er ikke noget, der tilsiger at det er noget der vil stoppe lige foreløbigt. Derfor er det også helt relevant at forholde sig lidt kritisk til, den måde vi forbruger underholdning på. Når alt er tilgængeligt, så forbruger vi nemlig også meget, meget mere.

De dage, hvor man skulle ned i videobutikken for ta leje en film er for længst over, og nu har du tilgang til det hele derhjemme. Det kan godt blive lidt afhængighedsskabende, og derfor skal du tage stilling til, hvordan du gerne vil forbruge underholdning.

Aktiv og passiv underholdning

Man kan godt tale om passiv og aktiv underholdning. Passiv underholdning, er underholdning som du ikke selv har en deltagende rolle i, men som du forbruger passivt. Dette kan for eksempel gælde film og musik, som du ser på eller lytter til. Det er rart at kunne være passiv, når man har brug for en pause, men det er noget, som man let kan blive lidt rastløs af. Derfor er det godt, at der også findes aktiv underholdning.

Aktiv underholdning kan for eksempel være spil og Online casino. Når du underholdes aktivt, så deltager du selv i det, der foregår. Det kan føles meget mere udfordrende og belønnende, end kun at kigge på noget i fjernsyn eller på computeren. Det er også årsagen til, at aktiv underholdning er blevet så populært.

Det er en god ide at finde ud af, om du vil underholdes aktivt eller passivt, når du har brug for en pause i en travlt hverdag, så man ikke tankeløst lader sig underholde.