Tør du prøve kræfter med online dating?

Du har helt sikkert opdaget, at online dating de seneste par år har taget til sig. Online dating er blevet utrolig populært og måske også en medfølger af vores i forvejen høje skærmforbrug. Online dating er for mange en nemmere måde at møde mennesker på, og der kommer flere og flere platforme på markedet. Overvejer du, om det er på tide, at du også springer ud i online dating? Få gode råd til hvordan du gør her. 

Måske var online dating noget, som du engang tænkte kun var for ensomme kiksede forældre, som ikke kunne finde ud af at gå ud i den virkelige verden og møde folk. Men sådan er det absolut ikke længere. Online dating har udviklet sig med en rivende fart og er nu både for unge, midaldrende og gamle.  

Danmarks første online datingside blev lanceret i 1998, og red altså således med på bølgen af online dating som stadig vokser den dag i dag. Her kan du læse en Dating.dk anmeldelse – Danmarks første dating site er ‘still going strong’ og er stadig den dag i dag Danmarks største datingside. 

Sådan kommer du i gang med at date online 

Hvis du er lidt nervøs omkring det der med at date online, er det helt forståeligt. Det er helt normalt, og til at starte med skal man også lige ind i hvordan det fungerer. Det vigtigste ved online dating er, at man – ligesom i virkeligheden, forsøger at være sig selv.  

Når du opretter en onlineprofil, er det en god idé at sørge for, at du har billeder på din profil, som repræsenterer dig ordentligt. Forsøg at skabe en profil, der så vidt muligt viser, hvem du er som person. På den måde tiltrækker du andre profiler som matcher dig bedre.  

Det er altid en god idé at udfylde så meget information om sig selv som muligt. Skriv gerne lidt let, da for meget tekst godt kan blive voldsomt. En profil uden tekst kan dog ofte virke tom, og det kan være svært at fornemme mennesket bag skærmen. Og det er jo netop det, online dating går ud på. At lære personen bag skærmen at kende.