Nye havespil at blive hooked på

Elsker du at tilbringe tid udenfor i haven? Så er du heldig, for der findes nogle fantastiske nye havespil, som du kan blive afhængig af! Disse spil er perfekte til enhver udendørs lejlighed, uanset om du er vært for en fest eller bare slapper af med venner og familie. En af de bedste ting ved disse spil er, at de er velegnede til folk i alle aldre. Så uanset om du er ung eller gammel, vil der helt sikkert være et nyt havespil, der tiltaler dig.

Der er også en række nye havespil at vælge imellem, så uanset om du er på udkig efter noget aktivt eller mere afslappende, er der helt sikkert et, der passer til dine behov.

Prøv et anderledes spil
Cornhole er et fantastisk spil, som har eksisteret i et stykke tid, men som for nylig er blevet ekstremt populært blandt folk, der nyder at tilbringe tid udenfor i deres haver. Reglerne er meget enkle: Spillerne skiftes til at kaste poser mod et bræt, der ligner et overdimensioneret majshole-bræt med huller skåret ud fra hver side (deraf navnet). Der gives point, når det lykkes en af spillerne at få en pose ind i hullerne – hvis det ikke lykkes for nogen af spillerne, gives der slet ingen point! Spillerne kan også vælge, om de vil have deres poser kastet overhånd eller underhånd, hvilket gør det endnu mere spændende end almindelige cornhole-spil.

Så hvis du kan lide at tilbringe tid udenfor og ønsker nogle sjove nye havespil at blive afhængig af, er dette blot et eksempel på, hvad der findes. Hvem ved? Måske finder du dit favoritspil!

For at få mere inspiration til sjove havespil, klik her.