Hvad er nyt indenfor online lån?

Lånebranchen online er i konstant udvikling, og derfor er det heller ikke så mærkeligt, at vi hele tiden ser eksempler på nye og bedre lån. Der findes mange lån at vælge mellem, men hvad er egentlig det helt store lige nu? Det kan du læse mere om her. 

De hurtige lån er stadig populære

Det er ingen hemmelighed, at de hurtige lån stadig er blandt de mest populære låntyper på markedet. Samtidigt er disse lån blevet tryggere og mere gunstige. Nu findes der nemlig et loft på, hvor meget mere end det oprindelige lånebeløb, gebyrer og renter totalt set må fylde. i det hele taget kan man sige, at sms lån og hurtige kviklån er blevet billigere. Det er gode nyheder for dig der er på jagt efter et lån online. Onlinelån har nemlig fået et dårligt ry, fordi de kan være uhensigtsmæssigt dyre. Nu er der kommet en del reguleringer, der dog skal hindre folk der er i en sårbar økonomisk situation for at kunne tage et lån online, og der er også en fortrydelsesfrist på 14 dage. Det vil sige, at hvis du finder ud af at du alligevel ikke vil tage det lån du har ansøgt om og underskrevet en låneaftale med, så kan du bruge din fortrydelsesret og indfri dit lån indenfor 14 dage, og ophæve din aftale.

Det gør, at man lige får tænkt sig om en ekstra gang når man skal låne online. Man skal altid prøve at være ansvarlig, når man skal låne penge online og tænke over, om man mon kan finansiere det man skal købe på andet vis, end et onlinelån.

Samlelån bliver mere populært

Som følge af at mange har taget flere ugunstige lån som de stadig betaler ned på, så er der en anden type lån der er blevet ret populær. Nemlig samlelån. Et samlelån er et større lå, der samler dine små lån i et. Det der er fordelen med et samlelån, er at dine gamle lån bliver indfriet, ås du ikke skal betale dyre renter og gebyrer på flere lån samtidigt. Du skal med andre ord kun forholde dig til dit samlelån. Det kan hurtigt blive ret uoverskueligt, at skulle have flere små lån som man betaler ned på hver måned. Det er svært at vide, præcis hvor meget man skal betale, og da mister man også fuldstændigt overblik over sin økonomi.

Med et samlelån kan man genvinde overblikket, og kun forholde sig til en regning hver måned, Det er altså en god løsning for dem, der kom til at tage mange dyre lån, den gang onlinelån var mindre gunstige, og nu står i en meget uoverskuelig økonomisk situation. Man bliver som regel frarådet at tage flre lån for at dække andre låneudgifter, men et samlelån er lidt anderledes, fordi det eliminerer de andre udgifter. Der er som regel også en del penge at spare på at tage et samlelån.