Derfor har du brug for linkbuilding i 2023

Du har nok hørt om begrebet linkbuilding før, og det er også svært at undgå i dag. Der er så mange forskellige online forretninger i dag, at du ikke har råd til at lade være med at lave linkbuilding i 2023. Langt de fleste mennesker klikker på det første, andet eller tredje resultat på søgemaskiner som Google. Derfor er det vigtigt at være på toppen af søgeresultaterne.

I denne her artikel kommer vi til at kigge på en ny form for linkbuilding, som kan spare dig en masse penge og få dig højere op i søgeresultaterne. Man kan dog ikke garantere noget, men hvis du har en relativt lille hjemmeside uden den helt store konkurrence, så er der nok relativt stor sandsynlighed for at det kommer til at have en god effekt meget hurtigt.

Gratis linkbuilding er stadigvæk muligt

Ja, du læste rigtigt. Det er faktisk muligt at få gratis links i dag, og det har ikke været nemmere. Dette skyldes, at der findes en meget god liste af linkbuilding muligheder inde på denne hjemmeside: https://billiglinkbuilding.dk/gratis-linkbuilding/. Hvis du smutter derind, så vil du kunne finde danske domæner, hvor du kan skrive et blogindlæg, gæsteartikel eller kommentar. Det er de absolut nemmeste links, og så er der intet, der er billigere end gratis. Jo, bevares, det koster din tid, men hvis du læser denne artikel, så har du nok brug for noget linkbuilding.

Hvorfor er der gratis linkbuilding?

Der kan være mange gode grunde til at folk giver andre folk muligheden for at lave indhold på deres hjemmeside mod at folk kan linke til deres egen hjemmeside. Nogle hjemmesider tjener penge på annoncer, og hvis din artikel bliver populær, så kommer der mange annoncekroner ind på den måde. Dette er dog én af måderne det kan gøres på. Du kan overveje at starte din egen lignende hjemmeside.

Andre former for linkbuilding

Der findes mange andre former for linkbuilding, hvor vi kan nævne automatisk linkbuilding som eksempel. Her får man andre folk til at lave links for en. Dette er i princippet bare link building pakker, som er blevet rebranded til automatisk linkbuilding. Det kan noget, og det er mennesker, der kommer til at skrive dine artikler. Nemmere bliver det nærmest ikke – med mindre du selvfølgelig outsourcer alt til et bureau.