Livets gang med succes og drømme

Vi har alle et mål om at opnå en form for succes i vores liv. Nogle vil være tilbøjelige til at sige at de bare vil opnå det på et tidspunkt i løbet af deres liv, men sandheden er at når vi først har opnået det ene succeskriterie så vil vi stile efter at opnå det næste. Det vil ingen ende få.

Det er kun sundt at have noget at stile efter

Det er kun en sund ting for os at have mål og visioner for livet, for det gør at vi har noget at stå op til hver dag. Vi har brug for et formål med vore tilstedeværelse og det bliver sat i perspektiv når vi kan mærke hvilken vej vi vil gå.

Hvad end du stiler efter at blive selvstændig erhvervsdrivende eller om du går all in og ønsker at blive den bedste indenfor et specifikt område, så har vi brug for en form for en rollemodel. Én vi ser op til og ønsker at blive lige så dygtige som, eller måske vil vi først stille os tilfredse når vi er bedst over hele fladen.

Vil du f.eks. være bedst indenfor internettets verden, så kan du klikke her og se hvad der skal til for at opnå titlen som kongen af internettet.

Investering i dine drømme

I mange tilfælde kan det godt koste lidt mere end hvad der egentlig er råd til, for at opnå sine drømme. Det kan være at du vil gå selvstændig, hvor selve etableringen vil kræve en større pengesum end du råder over, eller det kan bare være at du i de første par måneder må acceptere, at der ingen overskud er endnu til at du selv kan få en form for løn.

Men der er råd for, at man ikke skal droppe drømmen på det grundlag, f.eks. så find det billigste forbrugslån her, og kom ud over stepperne med din vision. Hvis du mener at det er den vej du vil, så er det også en form for investering i din fremtid.

Vær forberedt på det uventede

Når du først har fundet vejen frem til et gladere liv, fordi du har lyttet til hvad du selv har brug for at udleve, så kan du ride længe på en lykkebølge. Men det er også vigtigt at være godt rustet på energien, for der er ingen medgang i livet uden modgang. Hermed også sagt at du vil opleve perioder hvor du har mere brug for at tappe på dine energidepoter end ellers.

Det kan måske virke meget dramatisk at tage som eksempel, men lad os belyse nogle ”værste tilfælde ”-eksempler, for det er ikke dumt at være forberedt på det værste, og selvom det aldrig er rart at tænke over døden, så kommer vi ikke udenom den. Måske det ikke er dig selv men én du har kær der lever på det sidste vers.

Det kan være en omfattende og ekstrem hård proces at håndtere en bortgang, og der er ufattelig meget praktisk der skal klares midt i sorgens tid. Det kan her være en fordel at være bevidst om at der faktisk findes virksomheder, som f.eks. Dødsbo Hjælpen, der kan være med til at lette på hele den praktiske proces bag en afsked med en af de nærmeste.