Categories
Diverse

Find din vin på vinico.dk 

Savner du inspiration fra vinenes verden? Så kan du gå på opdagelse hos vinico.dk. Her kan du læse meget mere om alle slags vin lige fra rødvin og hvidvin til de mere eksklusive bobler og mousserende vine. Du kan få inspiration til, hvilke vine der passer bedst til maden, og hvad du skal servere til din næste havefest. Der er masser af ideer at hente hos vinico.dk. 

Er din vin blevet lidt tør og kedelig? Savner du inspiration til nogle nye vinoplevelser? Du kan genoplive dine smagsløg hos vinico.dk. Her kan du sammenligne priser på vine fra forskellige udbydere og finde det vintilbud, der passer til dine behov. Du kan gå på opdagelse i vinens vidunderlige verden og forny din smag for de gyldne dråber. 

Alt inden for mousserende vin   

Kært barn har mange navne, og det gælder også for mousserende vin. Uanset om det er champagne eller cava, så elsker vi den boblende og sirlige fornemmelse på tungen, som mousserende vine giver os. Med god grund. Det giver en eksklusiv følelse i kroppen, når man står med et glas bobler i hånden, og hos Vinico kan du finde det helt rigtige tilbud på mousserende vin.  

Uanset om du er til Prosecco eller Asti, så finder du et tilbud hos Vinico. Det behøver ikke koste kasse at bruge sine penge på mousserende vin. Selv champagne kan du finde til en okay pris, så du kan handle ind til nytårsfesten allerede nu. Så kan du med god samvittighed smide en champagnesabel med oveni, så festen bliver helt uforglemmelig. 

God vin hele sommeren 

Vinico giver dig gode råd i alt inden for vin. Om du bedst kan lide rødvin eller hvidvin, så finder du noget, der passer til din smag. Du kan læse mere om, hvilken mad der passer bedst til din rosevin, og du kan lære mere om, hvilket vinkøleskab, du skal investere i, hvis du gerne vil være seriøs omkring din vin.  

Vin smager bedre, hvis den bliver serveret ordentligt. Hvidvin og rose skal helst være en ordentlig køleskabstemperatur, før den bliver sat på bordet. Hos Vinico kan du læse mere om, hvilke temperaturer, der passer bedst til hver enkelt vin, og vi lover dig, at der er masser at lære. Vin er ikke bare en smagsoplevelse, det er også en videnskab, og vi sørger for at give dig de bedste muligheder for at lære så meget om vin som muligt.  

Categories
Diverse

En biopejs kan give hjemmet nyt liv

Det er altid hyggeligt at have åben ild i form af en pejs eller ovn i hjemmet. Dog er det også noget, mange ser som lidt gammeldags og dårligt for miljøet, og det fravælges derfor i mange hjem. Men der er faktisk masser af moderne, smarte og miljøvenlige løsninger, der gør, at du kan have alle de sammen fordele som du kender fra en pejs eller brændeovn, men uden alle ulemperne. Det kan du blandt andet opnå med en smart biopejs.

Biopejse er et boost til indretningen

I dag findes der et væld af lækre biopejse, der passer til hvilket som helst hjem. En biopejs giver ikke kun varme og en hyggelig belysning. Den kan også gøre en stor forskel for indretningen. Hvis du har en mere minimalistisk og moderne stil, så findes der masser af stilrene biopejse at vælge mellem. Du kan endda få en biopejs bygget ind i væggen, så du beholder de helt rene og minimalistiske linjer i hjemmet.

Du må helt selv bestemme, om din biopejs skal fungere som en mere nedtonet tilføjelse til din bolig eller være et centralt fokuspunkt, der lægger op til, at folk samles omkring den. En pejs lægger op til hygge, men kan bruges lige som du gerne vil have det. Desuden kan den sagtens placeres andre steder end i stuen. Det kunne være i spisestuen, på soveværelset eller måske på kontoret. Den kan også bruges som en meget funktionel del af indretningen i form af at være en rumdeler. Det er nemlig muligt at få fritstående biopejse, der ikke behøver at placeres op ad en væg.

Gør det nemt at være miljøbevidst

Hvis du er typen, der egentlig har tænkt dig at fravælge en pejs eller brændeovn på grund af miljømæssige årsager, så giver biopejse dig god grund til at genoverveje dette. En biopejs er nemlig en miljøvenlig løsning, der brænder rent. Efterhånden ser man miljøvenlige løsninger og alternativer i mange former og afskygninger, og det gælder altså også markedet for pejse. Det er blevet nemmere og nemmere at være mere miljøbevidst i hverdagen, og det gælder altså også opvarmningen i dit hjem.

Så hvis du er på udkig efter en hyggelig, dekorativ og funktionel tilføjelse til indretningen i dit hjem, så er en biopejs et oplagt valg. Det er masser at vælge mellem, og du kan desuden have en god samvittighed, når du bruger den. Det er den perfekte løsning.

Categories
Annonce

Få din bogholder på mobilen

Nu kan du holde styr på dit regnskab, så du har det lige ved hånden. Du kan hente regnskabsprogrammet Dinero, så du har det på mobilen. Det har aldrig været nemmere at holde styr på regninger, kvittering og bilag. Læs videre, hvis du er nysgerrig på, hvordan du kan gøre din hverdag langt nemmere med Dinero. 

Er du også træt af at sidde med stakkevis af papirer i slutningen af måneden? Er du irriteret over et fyldt skrivebord, når regnskabet skal gøres op? Med Dinero slipper du for alt papirarbejdet, der hører til at være iværksætter og styre sin egen virksomhed. Du scanner kvitteringer og fakturaer ind via mobilen, og så holder Dineros regnskabsprogram styr på sedlerne for dig.  

Hent Dinero ned på din telefon 

Med Dinero har du dit regnskab lige ved hånden. Du kan hente Dinero ned på din mobiltelefon med det samme. Der er en gratis version, som alle kan hente, så hvis du ejer en virksomhed, så kan du begynde lige straks. Dinero er din digitale bogholder, der holder styr på regnskabet for dig og dine kunder. Så misser du ingen betalinger, intet går tabt i de stakker af papir, der står på dit skrivebord, og du slipper for alle de ringbind, du har stående på reolen. 

Gå trygt ind på Trustpilot og læs anmeldelserne af Dinero. Her vil du høre fra kunderne selv, hvad Dinero kan gøre for dig. Det har gjort hverdagen lettere for mange iværksættere, der lige er startet ud med deres egen virksomhed. Og den hverdag kan også blive din. Med Dinero bliver regnskabet mere overskueligt at holde styr på, så du kan fokusere på kerneopgaverne i din virksomhed. 

Af iværksættere og for iværksættere 

Hos Dinero har de iværksætterkulturen i blodet. De forstår, hvilke udfordringer der ligger i at starte egen virksomhed. Derfor ved de også lige præcis, hvad der gør livet lettere, når man sidder i en svær situation, hvor man kæmper for hver nye kunde, man får ind ad døren. Det er svært og hårdt at starte ud som iværksætter, og Dinero er skabt til at gøre arbejdet lettere.  

Der er behov for iværksættere i Danmark, der tør kaste sig ud i nye eventyr. Vi har behov for virksomheder, der viser vejen. Det skaber arbejde og værdi i samfundet. Den mission vil Dinero gerne være med til at tjene ved at gøre det langt nemmere at være iværksætter og starte egen virksomhed.