Categories
Annonce Diverse

Bliv klogere på hvad et varemærke er, og hvorfor det er værd at beskytte

De seneste år er antallet af nye iværksættere steget eksplosivt, og hvis du også går og drømmer om at springe ud som iværksætter, så er det værd at vide, hvad det vil sige at registrere sit varemærke, og hvorfor det især er vigtigt som nyopstartet virksomhed. 

Hvad er et varemærke?

Et varemærke kan også betegnes som et kendetegn. Langt de fleste virksomheder har et kendetegn, som er unikt for netop denne virksomhed. Varemærker er som regel noget, vi kan kende virksomheden på såsom et brand, et logo eller et slogan. Denne slags kendetegn er som regel værd at have eneret på, da både brand, logo og slogan i de fleste tilfælde er afgørende komponenter for markedsføringen af virksomheden.

Et varemærke kan groft sagt betegnes som virksomhedens identitet udadtil, da et varemærke oftest er noget, kunderne eller brugerne forbinder med netop denne virksomhed.

Hvorfor skal man beskytte sit varemærke og hvordan?

Varemærker er oftest værd at beskytte, og det er de fordi, at det er virksomhedens unikke kendetegn. Ved at registrere dit varemærke har du eneret på netop det logo eller slogan, som kunderne kender virksomheden på. Med varemærkeregistrering er virksomhedens beskyttet mod misbrug af virksomhedens varemærke, der i værste fald kan skade virksomhedens omdømme.

Varemærkeregistrering kan have en enorm værdieffekt på virksomheden, og derfor er det en fordel at registrere virksomhedens varemærke så hurtigt som muligt. Førend et varemærke kan registreres, skal det først og fremmest være unikt. Når ansøgningen om varemærkeregistrering påbegyndes vil du hurtigt finde ud af, om virksomhedens varemærke reelt set er unikt. Såfremt det viser sig, at varemærket ikke er unikt, kan virksomheden være nødsaget til at finde på et nyt varemærke, da det også kan have store konsekvenser, hvis man plagierer et allerede eksisterende varemærke, hvis altså dette varemærke er registreret.

Registrering af virksomhedens varemærke er gyldig i 10 år, og herefter kan det fornyes, så varemærket forsætter med at være unikt kendetegnende for netop din virksomhed også efter 10 år.

 

 

 

Categories
Annonce

Få din bogholder på mobilen

Nu kan du holde styr på dit regnskab, så du har det lige ved hånden. Du kan hente regnskabsprogrammet Dinero, så du har det på mobilen. Det har aldrig været nemmere at holde styr på regninger, kvittering og bilag. Læs videre, hvis du er nysgerrig på, hvordan du kan gøre din hverdag langt nemmere med Dinero. 

Er du også træt af at sidde med stakkevis af papirer i slutningen af måneden? Er du irriteret over et fyldt skrivebord, når regnskabet skal gøres op? Med Dinero slipper du for alt papirarbejdet, der hører til at være iværksætter og styre sin egen virksomhed. Du scanner kvitteringer og fakturaer ind via mobilen, og så holder Dineros regnskabsprogram styr på sedlerne for dig.  

Hent Dinero ned på din telefon 

Med Dinero har du dit regnskab lige ved hånden. Du kan hente Dinero ned på din mobiltelefon med det samme. Der er en gratis version, som alle kan hente, så hvis du ejer en virksomhed, så kan du begynde lige straks. Dinero er din digitale bogholder, der holder styr på regnskabet for dig og dine kunder. Så misser du ingen betalinger, intet går tabt i de stakker af papir, der står på dit skrivebord, og du slipper for alle de ringbind, du har stående på reolen. 

Gå trygt ind på Trustpilot og læs anmeldelserne af Dinero. Her vil du høre fra kunderne selv, hvad Dinero kan gøre for dig. Det har gjort hverdagen lettere for mange iværksættere, der lige er startet ud med deres egen virksomhed. Og den hverdag kan også blive din. Med Dinero bliver regnskabet mere overskueligt at holde styr på, så du kan fokusere på kerneopgaverne i din virksomhed. 

Af iværksættere og for iværksættere 

Hos Dinero har de iværksætterkulturen i blodet. De forstår, hvilke udfordringer der ligger i at starte egen virksomhed. Derfor ved de også lige præcis, hvad der gør livet lettere, når man sidder i en svær situation, hvor man kæmper for hver nye kunde, man får ind ad døren. Det er svært og hårdt at starte ud som iværksætter, og Dinero er skabt til at gøre arbejdet lettere.  

Der er behov for iværksættere i Danmark, der tør kaste sig ud i nye eventyr. Vi har behov for virksomheder, der viser vejen. Det skaber arbejde og værdi i samfundet. Den mission vil Dinero gerne være med til at tjene ved at gøre det langt nemmere at være iværksætter og starte egen virksomhed.